За компанията

Компанията СПФ БЪЛГАРИЯ (СПОРТ ПАРК ФИТНЕС) работи над 10 години в областта на проектирането и изграждането спортни обекти и съоръжения и детски площадки на открито. До началото на 2021 г. ние сме изградили над 300 обекта, които може да разгледате на нашата карта.

Площадки за стрийт фитнес и кросфит, игрища за футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, скейт паркове, детски площадки са в нашата визитка.

Постарали сме се да предоставим пълна техническа спецификация и DWG файл за всеки наш продукт.

С развитието на стрийт фитнес площадките в България, ние подпомагаме и спортът стрийт фитнес съвместно с клуба по гимнастика и стрийт фитнес „СТРИЙТ УЪРКАУТ БЪЛГАРИЯ“. Провеждаме национално първенство, като победителите се класират за световното по Стрийт фитнес в Москва. Българските атлети са с призови места ВИЦЕШАМПИОН, както в мъжката така и в женската категория.

От 2020 г. СПФ БЪЛГАРИЯ е представител на 2 полски фирми за детски площадки с много високо качество на изпълнение и вложените материали. Целта на дружеството е да доставя качествени съоръжения за спорт и игра, иновативни и модерни. Даващи възможност да бъдат използвани от голям кръг от хора. Поддържаме всяка наша площадка и сме на разположение винаги за извършване на ремонтни дейност, обновяване и реконструкция на изпълнените от нас обекти.

СПОРТ ПАРК ФИТНЕС (СПФ БЪЛГАРИЯ) е изпълнена с реформаторски и новаторски идеи фирма, целяща да даде на всеки избор да бъде здрав. Именно това е и нашето мото ИЗБОРЪТ ДА БЪДЕШ ЗДРАВ.