Cart - 0.00 лева
Свържете се с нас: +359 (0) 876 61 33 32
Йордан Йовчев награждава шампиони по стрийтфитнес

Министерството на младежта и спорта и Столична община организират турнир по стрийтфитнес в рамките на проявите по случай „Европейската седмица на спорта 14 -20 септември 2015”.

Мястото е най-новата площадка за стрийтфитнес, изградена от Общината в парк „Студентски” на район „Студентски град”. Тя се намира непосредствено до Скейт парка срещу УННС.

Записването на участниците започва от 11 часа, а началото е в 12 часа в събота, 19 септември 2015 г. Състезателите ще бъдат разделени на 3 категории: младежи до 17 г., мъже над 17 г. и жени. Наградният фонд е осигурен от изпълнителя на площадката „Спорт парк фитнес – България” и ще бъде в размер на 100 лв. за първо място, 50 за второ и 25 за трето за всяка една от трите категории. Спонсорът е осигурил също така и купи, медали и грамоти за призьорите.

Съдии на турнира ще бъдат представителите на България на последната световна купа в Англия Тони Липошлиев и Пламен Атанасов.

Награждаването на победителите ще се състои в 17 часа. Очаква се световният шампион и носител на 4 олимпийски медала Йордан Йовчев лично да награди състезателите. Награди участниците ще получат и от ММС и Столичната община.
Желаещите да участват могат да се информират подробно за регламента на състезанието във фейсбук на страницата на събитието: STREET WORKOUT Състезание, град София.

Източник: www.24chasa.bg