Cart - 0.00 лева
Свържете се с нас: +359 (0) 876 61 33 32

На 9 май 2010 г. SPF BULGARIA изгради в Добрич нова спортна площадка, на която малки и големи имат възможност да тренират фитнес на открито. Уредите се намират пред спортен комплекс „Изида” в градския парк „Св. Георги”. Инициативата е на възрастни хора и е реализирана по проект съвместно с общината. Уредите са 10, като 9 са по проект, а един е подарен от фирмата изпълнител. Ползването на фитнеса на открито е безплатно.

Подобен спортен комплекс има само в два града в страната – в Добрич и Бургас. Уредите са доставени от Турция, където има множество подобни площадки.

„Новата спортна площадка е прекрасна. Уредите са много практични. Хубава е, че могат да се ползват както от деца, така и от възрастни. Те са безопасни, естетични и стабилни като конструкция”, бяха първите коментари на хората, които ги ползваха.

„Проектът е пример за публично-частно партньорство. Дейността е част от общинската програма за благоустрояване на Добрич”, каза зам.-кметът арх. Пламен Ганев. Инвестицията на новия спортен комплекс е 30 000 лева. 70 процента от сумата са осигурени от общината, а останалите 30 на сто – 9000 лева, са подарени от Изида за осъществяване на начинанието.