Cart - 0.00 лева
Свържете се с нас: +359 (0) 876 61 33 32

ОOграничения достъп до фитнес зали и центровете за рехабилитация и физическо здраве, цените за фитнес тренировки и инструктори, рехабилитатори и физиотерапевти, които не всеки може да си позволи, както и лошата спортна инфраструктура затрудняват спортуването на обикновенните хора. Именно към тях е насочена нашата дейност и усилия. Децата ни, които предпочитат да стоят пред компютрите и в игралните зали, а не на спортните площадки.

Хората претърпели травми, които се нуждаят от физиотерапия и рехабилитация. Замислихме се за всичко това и пожелахме да предложим на всеки един човек ИЗБОР. Удобен и достъпен за всеки обикновен човек метод за спортуване, основан на съчетаването на полезното с приятното. Осъзнаването, че активният начин на живот е от съществено значение за доброто здраве и жизнеността на хората, ни накара да помислим за изграждането на модерни фитнес площадки сред паркове и градини и най-вече до местата за детски игри. Създаването на комбинирани центрове на открито, фитнес площадка в близост до детска площадка, дава възможност на децата да съчетаят полезното с игра, а също така и да използват специални детски уреди за фитнес.

Родителите могат да кажат сбогом на стреса и да разпуснат след уморителния трудов ден докато децата им си играят в близост до тях. Хора с травми да направят своята рехабилитация и не на последно място възрастните хора, които да могат да се раздвижат и да повдигнат тонуса си по всяко време на деня. Удобна и достъпна за всички, новата тенденция за спортуване на открито подпомага все повече хората, които се стесняват от фитнес залите да станат активни и да опознаят удоволствието от движението в естествена среда. Но най-важното е, че спортуването е напълно безплатно и е без възрастово ограничение! Дава ни възможност да се погрижим за себе си и за здравето си, съчетано с това да бъдем заедно с децата си и то сред природата.

 

Защо ергономични?

Едни от най-впечетляващите елементи на уредите са ергономичните седалки, овалните тръбни извивки, дръжките и местата за стъпване. Тези ергономични особености осигуряват както сигурност, така и удобство за спортуващия.

Защо O 65?

Диаметърът на носещата част е O 165, като под внимание е взет факта, че тези уреди, имащи пряко въздействие върху човешкото тяло, се използват на открито и имат подвижни механизми. Дебелината на тръбите е мин. 5мм, което гарантира здравината на уредите.

Защо катофареза?

Като процес на електропокритие, основаващ се на принципите на електро-химията, катафорезата представлява единна система, осигуряваща пълно и равномерно покритие на всички детайли от конструкцията, висока корозионна защита и дълъг живот на продукта.

Технологична с-ма

Катафорезната система се рециклира, тя е един икономичен начин за боядисване. Тъй като е процес на мокро боядисване, замърсяването на околната среда е минимално. Поради това е широко използван за покриване на метални уреди, податливи на ръжда.