Cart - 0.00 лева
Свържете се с нас: +359 (0) 876 61 33 32
Фитнес на открито в гр. Троян

Новата фитнес площадка на открито, изградена от фирма СПФ България, в Троян вече е факт.  На 1-ви август 2012 г. стана нейното официално откриване. Площадката се намира в централната градска част  край река Осъм, срещу кафене “Антик” и върху нея са монтирани 6 уреда с 12 места за едновременно ползване,  подбрани така, че да работят върху различните групи мускули на човешкото тяло.

Осъществената идея е резултат от съвместен проект между Виваком и Община Троян, с насоченост към хората от средната и третата  възраст.

На откриването присъстваха кметът на Троян Донка Михайлова, ръководството на общината, служители от администрацията, представители на спортните клубове в града, а от страна на Виваком –  Регионалният мениджър Стела Христонева и Тони Ангелов – акаунт мениджър за Троян.

Г-жа Михайлова, откривайки площадката, се обърна към представителите на Виваком с благодарност, че са избрали Троян като третия пореден град в страната, в който създават  такова спортно съоръжение. Тя не скри своето задоволство от факта, че предстои да бъдат  изградени и други спортни площадки  в двата комплекса “Лъгът” и “Младост”, тъй като хората там са направили подписка до Общината с подобно искане.  Кметът отправи пожелание фитнес-площадката да носи много положителни емоции на троянци.

Регионалният мениджър на Виваком Стела Христонова благодари на Община Троян за съвместната работа и заяви, че общият проект е добър пример за това, как няма невъзможни неща.